FEYENOORD WIL ERIK TEN HAG EN MANCHESTER UNITED BEROVEN VAN HANNIBAL MEJBRI

Feyenoord heeft volgens Engelse media interesse in Hannibal Mejbri van Manchester United. De 21-jarige middenvelder speelt op dit moment op huurbasis voor Sevilla, maar komt in Zuid-Spanje amper aan de bak. Hoewel Sevilla een optie tot koop van twintig miljoen euro heeft bedongen, is de kans vrijwel nul dat Mejbri ook komend seizoen in Andalusië speelt. Feyenoord zou van deze situatie hopen te profiteren.

Het is niet voor het eerst dat Feyenoord interesse toont in de 27-voudig international van Tunesië. Afgelopen zomer hadden de Rotterdammers de aanvallende middenvelder ook al op de korrel, maar van een overstap kwam het niet. Mejbri ging voor zijn kansen onder Erik ten Hag, maar kwam in de eerste seizoenshelft niet verder dan vijf optredens in de Premier League en twee in de Champions League. Een uitleenbeurt aan Sevilla moest afgelopen winter uitkomst bieden, maar ook in Spanje komt Mejbri amper aan de bak. De spelmaker kwam tot op heden, verdeeld over vier wedstrijden, slechts 89 minuten voor Sevilla in actie.

Lees ook:

Feyenoord komt bij concurrent uit voor opvolger van Arne Slot komende zomer

Mejbri lijkt komende zomer dan ook terug te gaan keren naar Manchester United, waar hij nog tot medio 2025 onder contract staat. Zijn contractsituatie zorgt er dan ook voor dat the Red Devils actie zullen moeten ondernemen: meewerken aan een vertrek of de in Frankrijk geboren middenvelder een nieuw contract aanbieden. Gezien het feit dat Mejbri amper in de plannen voor komt van Ten Hag, is een nieuwe verbintenis vrijwel uitgesloten.

Van deze situatie kan Feyenoord komende zomer profiteren. Het is geen geheim dat Arne Slot, die mogelijk naar Liverpool vertrekt, meerdere sterspelers aan de selectie van Feyenoord hoopt toe te voegen. Met de komst van Mejbri zorgt Dennis te Kloese in ieder geval voor een kwaliteitsinjectie op het middenveld, daar Mejbri ook als rechtsbuiten uit de voeten kan.

Data van FootballTransfers tonen aan dat Mejrbi op dit moment een Estimated Transfer Value van 4,7 miljoen euro vertegenwoordigt. Met een dergelijke waarde is de aanvallende middenvelder zeker betaalbaar voor Feyenoord. Daarbij is de kans klein dat Manchester United té hoog in de boom gaat zitten, gezien het feit dat de aanvallende middenvelder in 2025 gratis de deur uit kan lopen.

2024-04-24T09:10:09Z dg43tfdfdgfd